آمار سایت

مندرجات : 721
تعداد نمایش مندرجات : 8788603
بازديدکنندگان : 7080028

قسمتهای سایت

مقالات شما
خواندنیها

عضویت در خبرنامه

مقاله های ارسالی

مجلس ايران طرح لباس ملی را تصويب کرد
راهیابی اولین زن به مجلس بحرین
رتبه سوم جهان برای پیشی گرفتن خودکشی زنان ایرانی از مرد
درخواست برای برکناری زن روبنده پوش
جایگاه و نقش زن ایرانی چیست؟
به تعداد زنان سيگاری در جهان مرتباً افزوده ميشود
دختران ايران: دانشگاه یا ازدواج
چالش های تحصیلات دانشگاهی زنان در ایران
اعتراض مفتي عربستان به اظهارات وزير فرهنگ مصر درباره ح
هشدار پليس ايران به بانوان در مورد 'سوء استفاده تصويری'
وضعیت زنان در ایران: دیدگاه دو زن
دختران فراري
جزيره اي براي تفريح زنان ايراني
تبعيض جنسي فقر راتشديد مي كند
با حجاب به كجا مي رويم
به خانه بر نمي گرديم
فقط دو درصد جرائم توسط زنان انجام مي شود
هشتاد ودو ميليون زن بيكارند
راهپيمايي مادران در ميدان مايو
از مشكلات نگوييم
زنان و سرگرمي
همايش زنان و اينترنت در ايران
تصويب قانون سقط جنين در ايران
آمار سقط جنين در ايران
گواه صادق وشاهد مدعا
از كنار گود قدم برداشتن
دختران درسراسرجهان درمعرض خشونت
زن عامل مهم تحول اجتماعی و اقتصادی
من و خزان زندگی
روز بين المللی خاتمه‏ی ظلم عليه زنان
تساوی حقوق زنان و مردان

مطالب خواندنی از منابع دیگر

رتبه سوم جهان برای پیشی گرفتن خودکشی زنان ایرانی از مرد چاپ پست الكترونيكي
پنجشنبه, 11 آبان 1385 18:57
تعداد بازدید :6787

ايران سومين كشوري است كه بعد از چين و هندوستان، آمار خودكشي زنان آن در حال پيشي گرفتن از خودكشي مردان است در حالي كه در كليه كشورهاي دنيا، در برابر هر سه مرد كه بر اثر خودكشي مي ميرند، يك زن از خودكشي مي ميرد.

دكتر حسن زاده، روانشناس، در كارگاه زنان و خودكشي كه به مناسبت روز جهاني بهداشت روان توسط موسسه تحقيقات بهبود زندگي زنان و مركز تحقيقات سلامت زنان فردا، برگزار شد با بيان اين مطلب افزود: هم اكنون در ايران، خودسوزي يكي از شايع ترين علل خودكشي زنان است در حالي كه در كشورهاي غربي، كمتر از يك درصد خودكشي ها با خودسوزي صورت مي گيرد و نكته تاسف برانگيزتر اين كه بيشتر خودسوزي ها به مرگي فجيع منجر مي شود.



صديقه ضيايي، مديرعامل موسسه تحقيقات بهبود زندگي زنان، نيز گفت: در گزارش ملي خشونت زنان كه توسط نهاد رياست جمهوري در سال 1379 منتشر شد، وضعيت خودكشي زنان در استان هاي هاي مختلف كشور مورد بررسي قرار گرفت. نتايج تحقيقات نشان داد؛ آمار خودكشي در استانهايي مثل كهگيلويه و بويراحمد، كرمانشاه و كردستان بسيار بالاتر از ميزان كشوري آن است و در حالي كه رقم خودكشي زنان در استان هايي مثل تهران و سيستان و بلوچستان به زير 10درصد مي رسد، اما در اين سه استان ، ميزان خودكشي زنان به 36 تا38درصد مي رسد و بعد از آن، رقم خودكشي در بوشهر و خوزستان بالاست.

وي افزود: اين آمار بسيار نزديك به نتايج تحقيق خشونت خانگي است كه توسط وزارت كشور در سال 1383 انجام شد. در نتايج اين مطالعه نشان داده شد كه ميزان خشونت خانگي در استان هايي كه ميزان خودكشي زنان در آن بالاست، از ساير استان ها بيشتر است. همچنين در برخي استان هايي كه با شاخص مناسب و بالاتري از توسعه انساني روبرو هستيم باز هم ميزان خودكشي بالاست؛ يعني در استان هايي مثل كردستان و كرمانشاه كه ميزان خودكشي بالاست با فقر شديد روبرو نيستيم ولي در بسياري از استان ها ميزان فقر بسيار بيشتر است هرچند ميزان خودكشي كمتر است.


اين موضوع به عامل بسيار مهم و نديده شده در شاخص هاي توسعه انساني، يعني عامل فرهنگ بستگي دارد. هرچند عامل باورها و ارزش ها و نگرش هاي قومي در شاخص هاي توسعه انساني در سطح جهاني در نظر گرفته نمي شود ولي عاملي است كه وجود دارد و داراي تاثير بسيار مهمي نيز است . حتي در مقايسه دو استان كه شاخص هاي توسعه انساني برابربه لحاظ جنسيتي دارند، ميزان خودكشي زنان در استان عشايرنشين و سنتي نشين بالاتر است آن هم به دليل سنت هاي قومي و بسياري محدوديت هاي غيرضروري كه براي زنان و دختران وجود دارد و همين موضوع نشان مي دهد يك عامل اساسي در خودكشي زنان، باورهايي است كه در ذهن زنان و مردان ما وجود دارد و هر چه جامعه اي سنتي تر وبدور از تعاملات باشد، ميزان خودكشي زنان بالاتر است.


منبع : زنستان

در اين كارگاه آموزشي، دكتر حسن زاده در مورد وضعيت خودكشي در ايران، دكتر يوسفي در مورد بيماري هاي رواني و خودكشي و دكتر بوالهري در مورد تاثير عوامل اجتماعي، فرهنگي و مذهبي در ميزان خودكشي صحبت كردند.
ضيايي ادامه داد: ميزان حمايت هاي اجتماعي از زنان عامل بازدارنده و مهمي در كاهش ميزان خودكشي زنان است. وقتي زنان علاوه بر حمايت خانواده از حمايت هاي اجتماعي برخوردار باشند و بتوانند در جامعه، نقش هاي اجتماعي ايفا كنند، ميزان خودكشي آنان كاهش مي يابد. اما در جوامعي كه زنان نقش اجتماعي ندارند و خانه دار هستند، ميزان خودكشي زنان بالاست. پس بايد در سياست هاي كلان جامعه، در قوانين، مسائل حمايتي، مسائل آموزشي، در دادگاهها و ....ميزان حمايت از زنان افزايش يابد و سياست هاي موجود مورد تجديد نظر قرار گيرند. از اين منظر است كه پرداختن به خودكشي يك امر همه جانبه است .
وي عوامل اجتماعي و فرهنگي را از عوامل مهم و تاثيرگذار در بالارفتن آمار خودكشي ذكر كرد و گفت: خودكشي يكي از موارد قابل پيشگيري مرگ است و بايد فكري به حال افزايش ميزان خودكشي زنان در ايران شود كه بنا به دلايل نامعلومي صورت مي گيرد.

 

افزودن جدید
نوشتن نظر
نام:
ایمیل:
 
عنوان:
قالب نوشته:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
کد آنتی اسپم نمایش داده شده در عکس را وارد کنید.
صبا  - درخواست |1387-2-11 13:24:08
با عرض سلام
یه مقاله در مورد بیماری های
زنان می خواستم لطفا برام بفرستید

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

اعلانات

1-آدرس سایت: http://www.javanim.org 

 

همچنين خود جوانان عزيز بايد در پرورش و اصلاح مفاهيمي كه به نظرشان ناقص يا نادرست است اقدام كنند؛ البته با رعايت ادب و احترام نسبت به نويسنده يا هر فرد يا گروه ديگري؛ تا انشاء الله مطالبي كه مطرح مي شود آموزنده و مفيد باشد

2-ارسال عكس: دوستان عزيز مي توانندعكس هاي مناسب اين سايت را ازطريق ايميل زيربراي ما ارسال نمايند.عكس ها توسط خودشما تهيه شده باشد:

lover.loyal@gmail.com

3-مقالات وخواندني هاي مناسب رااز طريق «ارسال نوشته هاي شما» براي ما ارسال نماييد.درج يك خواندني از منبعي ديگر در اين سايت به معناي تأييد صحت آن مطلب يا تأييد منبع آن نيست؛ بلكه هدف، صرفاً توجه به مواردي است كه ممكن است وجود داشته باشد و استمداد از افكار و ايده هاي جوانان در جهت رفع مشكلات احتمالي و استفاده از امكانات و موقعيت هاي مثبت اجتماعي

 

4- لطفاً مقالات و مطالب خواندنی خود را که مناسب این سایت می دانید از طریق گزینه ی ارسال مطالب فوق برای ما ارسال دارید تا در سایت منتشر گردد و مورد استفاده ی همه ی کاربران قرار گیرد. 

5-مطالب جوانیم و نظرات و دیدگاه های دوستان را از طریق صفحه ی فیس بوک جوانیم با آدرس زیر دنبال نمایید:

facebook.com/javanim 

oruspu numarasi canli sohbet numaralari sohbet hatlari telefonda sohbet telefonda sex sohbet numaralari arac muayene dava sorgulama trafik ceza sorgulama isimden numara sorgulama bilinmeyen numaralar