آمار سایت

مندرجات : 721
تعداد نمایش مندرجات : 8771514
بازديدکنندگان : 7062987

قسمتهای سایت

مقالات شما
خواندنیها

عضویت در خبرنامه

مقاله های ارسالی

مجلس ايران طرح لباس ملی را تصويب کرد
راهیابی اولین زن به مجلس بحرین
رتبه سوم جهان برای پیشی گرفتن خودکشی زنان ایرانی از مرد
درخواست برای برکناری زن روبنده پوش
جایگاه و نقش زن ایرانی چیست؟
به تعداد زنان سيگاری در جهان مرتباً افزوده ميشود
دختران ايران: دانشگاه یا ازدواج
چالش های تحصیلات دانشگاهی زنان در ایران
اعتراض مفتي عربستان به اظهارات وزير فرهنگ مصر درباره ح
هشدار پليس ايران به بانوان در مورد 'سوء استفاده تصويری'
وضعیت زنان در ایران: دیدگاه دو زن
دختران فراري
جزيره اي براي تفريح زنان ايراني
تبعيض جنسي فقر راتشديد مي كند
با حجاب به كجا مي رويم
به خانه بر نمي گرديم
فقط دو درصد جرائم توسط زنان انجام مي شود
هشتاد ودو ميليون زن بيكارند
راهپيمايي مادران در ميدان مايو
از مشكلات نگوييم
زنان و سرگرمي
همايش زنان و اينترنت در ايران
تصويب قانون سقط جنين در ايران
آمار سقط جنين در ايران
گواه صادق وشاهد مدعا
از كنار گود قدم برداشتن
دختران درسراسرجهان درمعرض خشونت
زن عامل مهم تحول اجتماعی و اقتصادی
من و خزان زندگی
روز بين المللی خاتمه‏ی ظلم عليه زنان
تساوی حقوق زنان و مردان

مطالب خواندنی از منابع دیگر

دختران فراري چاپ پست الكترونيكي
جمعه, 21 ارديبهشت 1386 08:26
تعداد بازدید :10762

معاون دفتر امورآسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی با استناد به اینکه ۴۰ درصد دختران فراریپذیرش شده در مراکز، اختلالات عصبی و شخصیتی داشته اند، گفت؛ استان قم با۵۳/۲۱نفر بیشترین نرخ فرار از منزل و سمنان با ۱۴/۱۸ نفر و تهران با ۵۵/۱۷نفر در رتبه های بعدی فرار دختران از منزل قرار دارند.

معاون دفتر امورآسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی با استناد به اینکه ۴۰ درصد دختران فراریپذیرش شده در مراکز، اختلالات عصبی و شخصیتی داشته اند، گفت؛ استان قم با۵۳/۲۱نفر بیشترین نرخ فرار از منزل و سمنان با ۱۴/۱۸ نفر و تهران با ۵۵/۱۷نفر در رتبه های بعدی فرار دختران از منزل قرار دارند.
دکتر رضایی فر بااشاره به اینکه مطالعه روی ۱۲۰ دختر فراری نشان داده است که ۵۳ درصد آنهادارای پدر معتاد بوده و ۴۷ درصد مورد آزار فیزیکی قرار گرفته اند، افزود؛همچنین ۵۳ درصد پدران و ۶۳ درصد مادران این دختران بیسواد و ۲۰ درصد نیزفرزندان طلاق بودند.
وی با استناد به مطالعه دیگر سازمان بهزیستی روی ۱۷۵دختر فراری، اظهار کرد؛ نتایج این مطالعه نیز حاکی است که اغلب دختران موردبررسی تحصیلات زیردیپلم و سن کمتر از ۱۸ سال و نیمی از آنها سابقه بیش ازیکبار فرار داشتند و بیش از نیمی نیز فاقد هرگونه سابقه محکومیت قضائی بودهاند.
معاون دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی، تماس با خطتلفن اورژانس اجتماعی «۱۲۳» را از دیگر راه های جذب و شناسایی دختران فراریبیان کرد و با اشاره به آمار دختران فراری پذیرش شده، گفت؛ از ابتدای سال تاکنون یکهزار و ۵۷۱ دختر فراری در مراکز پذیرش شدند و استان های تهران، خراسانرضوی، خوزستان، فارس و اصفهان به ترتیب دارای بالاترین میزان پذیرش دخترانفراری بوده اند.
وی آمار دختران فراری جمع آوری شده از سوی نیروی انتظامیدر شش ماهه اول سال جاری را ۷۹۷ نفر اعلام و بیان کرد؛ نیروی انتظامی در سالهای ۸۰ تا ۸۲ به طور میانگین سالانه دو هزار و ۵۰۰ نفر را جمع آوری کرده ازاین بین بیشترین آمار به ترتیب مربوط به استان های تهران، خراسان رضوی، فارس،گیلان، قم، اصفهان و خوزستان است. رضایی فر با استناد به اینکه بر اساسبرآورد نیروی انتظامی نرخ فرار از منزل در سال ۸۳، ۱۰ نفر در هر ۱۰۰هزار نفراست، ادامه داد؛ استان های سیستان و بلوچستان با نرخ ۳۷/۰ نفر، لرستان با۹۷/۱نفر و ایلام با ۲۵/۲ نفر به تناسب جمعیت، کمترین نرخ فرار از منزل درکشور را داشته اند.
وی با بیان اینکه دختران فراری شناسایی شده توسطنیروی انتظامی در پارک ها و سایر محیط های شهری در صورت داشتن خانواده، ارجاعداده می شوند، افزود؛ اگر این دختران مرتکب جرم شده و کمتر از ۱۸ سال سنداشته باشد، به کانون اصلاح و تربیت یا زندان و در غیر این صورت به مراکزمداخله در بحران اجتماعی سازمان بهزیستی فرستاده می شوند.

افزودن جدید
نوشتن نظر
نام:
ایمیل:
 
عنوان:
قالب نوشته:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
 
کد آنتی اسپم نمایش داده شده در عکس را وارد کنید.
سیا  - آگاهی مردم |1387-9-4 15:04:11
باعرض سلام وخسته نباشید لطفا توضیح دهید
درهنگام برخورد با دختران فراری چه کاری از
نظر وژدانی درست است
غعتفت |1387-4-27 13:23:47
ه56غ5

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

اعلانات

1-آدرس سایت: http://www.javanim.org 

 

همچنين خود جوانان عزيز بايد در پرورش و اصلاح مفاهيمي كه به نظرشان ناقص يا نادرست است اقدام كنند؛ البته با رعايت ادب و احترام نسبت به نويسنده يا هر فرد يا گروه ديگري؛ تا انشاء الله مطالبي كه مطرح مي شود آموزنده و مفيد باشد

2-ارسال عكس: دوستان عزيز مي توانندعكس هاي مناسب اين سايت را ازطريق ايميل زيربراي ما ارسال نمايند.عكس ها توسط خودشما تهيه شده باشد:

lover.loyal@gmail.com

3-مقالات وخواندني هاي مناسب رااز طريق «ارسال نوشته هاي شما» براي ما ارسال نماييد.درج يك خواندني از منبعي ديگر در اين سايت به معناي تأييد صحت آن مطلب يا تأييد منبع آن نيست؛ بلكه هدف، صرفاً توجه به مواردي است كه ممكن است وجود داشته باشد و استمداد از افكار و ايده هاي جوانان در جهت رفع مشكلات احتمالي و استفاده از امكانات و موقعيت هاي مثبت اجتماعي

 

4- لطفاً مقالات و مطالب خواندنی خود را که مناسب این سایت می دانید از طریق گزینه ی ارسال مطالب فوق برای ما ارسال دارید تا در سایت منتشر گردد و مورد استفاده ی همه ی کاربران قرار گیرد. 

5-مطالب جوانیم و نظرات و دیدگاه های دوستان را از طریق صفحه ی فیس بوک جوانیم با آدرس زیر دنبال نمایید:

facebook.com/javanim 

oruspu numarasi canli sohbet numaralari sohbet hatlari telefonda sohbet telefonda sex sohbet numaralari arac muayene dava sorgulama trafik ceza sorgulama isimden numara sorgulama bilinmeyen numaralar